Oxigen hiperbaric

Cand spunem „oxigen”, ne gandim invariabil la aer curat, la natura, la stimularea creierului si a circulatiei, la plamani sanatosi, fericire, sanatate pe de-a-ntregul. insa daca mai adaugam si un cocktail de vitamine plus minerale, atunci „oxigen” inseamna tinerete.

Se spune ca are efecte de reintinerire absolut uimitoare, dupa numai o singura sedinta acestea fiind perfect vizibile: pielea devine mai neteda, mai luminoasa, mai elastica, ridurile fine au fost anulate, iar cele adanci au cedat si ele, s-au mai relaxat, cearcanele au disparut ca prin minune. si in cazul tenului acneic, oxigenul este un adevarat medicament pentru ca grabeste vindecarea leziunilor si, in general, a imperfectiunilor.

Oxigenul, secretul vedetelor

Pentru ca rezultatele sunt de-a dreptul fantastice, iar timpul de obtinere este foarte scurt comparativ cu alte tratamente, terapia pe baza de oxigen hiperbaric este apreciata in mod special de catre vedetele de peste Ocean. inainte de o aparitie publica, acestea dau pe la cosmeticiana pentru un „retus” rapid care sa le pregateasca chipul pentru machiaj si, desigur, pentru bliturile fotografilor.

Sistemul actioneaza asupra ridurilor de pe fata, decolteu, maini, regenereaza tesuturile, hidrateaza pielea, amelioreaza vizibil acneea in toate formele sale, iar zonele tratate devin foarte luminoase. O sedinta dureaza in jur de 35 de minute sau chiar mai mult, depinde cat de repede sunt absorbite substantele de catre tenul dumneavoastra.

Pentru rezultate maxime, tratamentul se face in sase sedinte consecutive, fiind recomandat ulterior, cate un tratament pe luna.

CUM FUNCTIONEAZA?

Jetul puternic de oxigen deschide porii si permite patrunderea moleculelor de acid hialuronic si a cocktailului cu vitamine si antioxidanti in derm.

REZULTATE

Chiar dupa prima sedinta, tenul devine mai luminos, pielea este mai ferma, observandu-se si un efect de lifting.