Microdermabraziune

Microdermabraziune cu particule de diamant

Microdermabraziunea este un tratament de cosmetica faciala care presupune exfolierea tegumentului cu dischete abrazive cu pulbere de diamant hipoalergenicce asigura un mai bun control asupra peelingului mecanic astfel realizat. Se obtine eliminarea stratului cornos al tenului – acel strat al pielii alcatuit in principal din celule moarte. Exfolierea acestui strat prin microdermabraziune aduce dupa sine o excelenta regenerare celulara, si reechilibrarea fibrelor de elastina

Microdermabraziunea cu diamant sau peeling-ul cu diamant  foloseste capete diamant sterile , cu diferite grade de abrazie, pentru a curata stratul de la suprafata pielii,netezind-o , indepartand celulele moarte si impuritatile care apoi sunt aspirate printr-un sistem de vacuum intr-un filtru special.

Rezultate microdermabraziune

Microdermabraziunea este complet nedureroasa si se desfasoara in conditii de maxima siguranta.  Rezultatele sunt vizibile inca de la prima sedinta:

–          regenerare celulara si tisulara;

–          accelerarea productiei de colagen si elastina;

–          curatarea tenului si redarea luminozitatii;

–          atenuarea instantanee a ridurilor;

–          curatarea si decongestionarea tesuturilor;

–          eliminarea petelor, comedoamelor, cosurilor;

–          tratarea acneei;

–          uniformizarea zonelor decolorate inestetic;

–          accelerarea hidratarii naturale a tenului;

–          uniformizarea cicatricilor superficiale.

Avantaje microdermabraziune

–          Tratamentul este nedureros – nu necesita anesteziere

–          Poate fi repetat la intervale scurte

–          Tratament simplu si rapid, nu necesita perioada de recuperare

–          Rezultate vizibile instant

Microdermabraziunea este recunoscuta in cosmetica facial ca unul dintre cele mai eficiente metode de curatare, reimprospatare si refacere a supletii tenului.

Efecte microdermabraziune

Prin microdermabraziune se realizeaza o excelenta stimulare a productiei de celule noi, o accelerare a productiei de colagen si elastina prin presiunea negativa exercitata simultan cu forta abraziva a dischetelor de diamant pentru a dubla eficienta exfolierii straturilor superficiale ale pielii.

Exista efecte secundare la microdermabraziune?

Tratamentului tenului cu microdermabraziune nu prezinta efecte secundare. La sfarsitul sedintei tenul poate inregistra o usoara inrosire (eritem) a zonei tratate. Pentru eliminarea inrosirii se aplica (daca este cazul) o crema decongestionante cu puternici factori de hidratare. Recomandam sa nu va expuneti razelor UV imediat dupa efectuarea sedintei demicrodermabraziune.

Contraindicatii microdermabraziune

Nu exista contraindicatii. Se recomanda totusi evitarea zonelor cu afectate de cuperoza sau cu rani deschise / acnee purulenta.

Sedinta de microdermabraziune se va efectua doar o data pe saptamana.